Wie is Christa Borgers?DSC_0298

Toen ik ruim 4 jaar geleden voor de keuze werd gesteld om  te verhuizen, viel de keuze op Amersfoort. Eigenlijk de meest centrale plek van Nederland.

Inmiddels ken ik de omgeving en omringende plaatsen zeer goed, weet ik de nieuwtjes en makelen we ook in Amersfoort en omgeving wat af, waarbij aankoop inmiddels een specialisatie is geworden.

Na bijna 20 jaar in het makelaarsvak versta ik alle aspecten die er bij een koop komen kijken. Als NVM-makelaar ben ik een professional en inmiddels ook een #specialist op het aankoopgebied.

Het invoelend vermogen is bij vrouwen vaak hoger, mede hierdoor kan ik helpen het huis te vinden dat perfect bij mijn klant past. Zelfs in de huidige kopersmarkt weet ik voordeel te behalen voor mijn klant. Met passie, kennis en kunde.
Ik houd van een andere manier van werken dan gebruikelijk in de makelaardij. Professioneel, onderscheidend en creatief door te zijn wie ik ben. Hoe? Dat leg ik graag in een persoonlijk gesprek uit.

Het persoonlijke contact staat bij mij bovenaan. Ik wil dat mijn klant alles begrijpt. Daarom maken we samen een plan. Hoe gaan we het aanpakken, welke richting willen we op, wat hebben we hiervoor nodig, wat zijn eventuele belemmeringen en waar ligt de grens. Belangrijke zaken, veel communicatie.

Alles wordt eerst tot in de puntjes uitgezocht, desnoods uren hangend aan de telefoon met VVE’s, gemeentes of anderen. Alles uitpluizen. Onduidelijke taal begrijpelijk maken. Moet er een bouwtechnische keuring komen? Hoe is het gesteld onder de vloer? Bodeminformatie, bestemmingsplannen, splitsingsaktes, erfdienstbaarheden etc.
Ik speel actief in op de snel veranderende markt en luister daarbij goed naar de wensen van mijn klant.  Ik ben erg gedreven en vind het heerlijk om mijn creativiteit in te mogen zetten bij zowel starters op de woningmarkt als gezinnen, alleenstaanden, jong, oud. De diversiteit vind ik het leukst.

Kernwoorden: persoonlijk, flexibel, betrouwbaar, vrouwelijk, laagdrempelig en professioneel. En: na zoveel jaar ervaring in de makelaardij heb ik inmiddels een zeer groot netwerk.

Christa Borgers is NVM-makelaar en woont in Amersfoort.

Altijd in voor een kop koffie en een goed gesprek. Vrijblijvend.