Wij zijn een no-nonsense NVM Makelaarskantoor: we houden van heldere taal en komen onze beloftes na. We zijn ons bewust van het belang van goede communicatie en persoonlijke aandacht, waardoor iedereen een op maat gemaakte strategie door ons aangeboden krijgt; luisteren naar uw verhaal en uw wensen. Maken daarna een persoonlijk stappenplan. Geen mens is hetzelfde, daarom hebben wij geen standaard pakketten, maar stemmen we alles af op uw behoeften.

Nvmaankoopmakelaaramersfoort.nl heeft een andere manier van werken dan het “standaard kantoormodel’; wij spelen actief in op de snel veranderende markt en op de wensen van onze klant.

Nvmaankoopmakelaaramersfoort.nl beschikt over de benodigde expertise die bij de huizenmarkt komt kijken: wij doen als makelaar niets anders dan jaar in jaar uit huizen kopen, verkopen en taxeren. Hierdoor hebben we enorm veel ervaring met allerlei soorten woningen, met verkopers, kopers en tussenpersonen. En die ervaring kan u duizenden euro’s opleveren.

Wij zijn de ‘nieuwe generatie’ makelaars. Dat wil zeggen dat we niet in een winkel op een A-locatie gaan zitten wachten op klanten. Wij zijn zeer actief op de markt, hebben goede connecties met betrouwbare partijen en zien niemand als concurrent. Noem ons moderne makelaars; het is zaak om met de veranderende tijd mee te gaan en toekomstgericht te denken. Dankzij internet kunnen mensen nu eenmaal meer zelf. En zijn ze meer op de hoogte dan vroeger. Transparantie is tegenwoordig gewenst, en dat is wat wij bieden.

Het voordeel van een goede NVM makelaar is dat wij net wat eerder op de hoogte zijn van precies dat huis waar u misschien heel graag zou willen wonen, of treffen wij net die persoon aan waarvan wij weten dat hij of zij het huis zoekt dat u net wilt gaan verkopen. Daarnaast kennen wij de markt en de andere makelaars goed, hebben we een groot netwerk en weten we op welke manier we de onderhandelingen in moeten.

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?
Als u een woning zoekt of gaat verkopen, wilt u het liefst zo snel mogelijk een perfect resultaat. Bij Nvmaankoopmakelaaramersfoort.nl zijn we ervan overtuigd dat dit alleen mogelijk is als er een goede band tussen u en ons is, waarin vertrouwen en respect naar elkaar toe duidelijk aanwezig zijn. Wij hechten waarde aan veelvuldig en goed contact, daarom vinden we het zo belangrijk om persoonlijk kennis met u te maken.

WIE BENT U?
Dit is voor ons een belangrijke vraag, om een beeld te kunnen vormen en deze te vertalen naar onze kennis. Wat zijn uw drijfveren, wat vindt u waardevol in het leven? Hoe woont u het liefst? Pas als wij ons kunnen inleven in uw situatie, weten we wat u echt wilt en zoekt. Wij nemen uitgebreid de tijd hiervoor in het kennismakinggesprek.

Vanuit niet alledaagse invalshoeken doen wij er alles aan om het beste voor onze klant naar boven te halen. Soms controversieel, soms eigenwijs, maar met een doel voor ogen: Uw woonwens verwezenlijken!

Nvmaankoopmakelaaramersfoort.nl is specialist als het u gaat om heldere taal en duidelijkheid in de woningmarkt. Wij hebben al 17 jaar ervaring in makelaardij. In een van de belangrijkste beslissingen in het leven, hopen wij uw steun en toeverlaat te zijn. Wij zijn een jonge organisatie die zich met een frisse aanpak en veel enthousiasme richt op taxaties en de aan- en verkoop van bestaand onroerend goed. Aangesloten bij de NVM, dus professioneel. De kracht van een frisse en vrouwelijke blik is in deze tijd een must.

Heeft u nog vragen? Bel ons 06-46402887 of stuur een bericht via Contact.