amersfoort-makelaar

Bent u op zoek naar een makelaar in Amersfoort? HelderinHuizen.nl is een no-nonsense kantoor: we houden van heldere taal en komen onze beloftes na. Wij hebben een andere manier van werken dan het “standaard kantoormodel”; wij spelen actief in op de snel veranderende markt en op de wensen van onze klant. Wij zijn de “nieuwe generatie” makelaars in Amersfoort. Dat wil zeggen dat we niet in een winkel op een A-locatie gaan zitten wachten op klanten. Wij zijn zeer actief op de markt, hebben goede connecties met betrouwbare partijen en zien niemand als concurrent.

NVM Makelaar Amersfoort

HelderinHuizen.nl is een NVM Makelaar in Amersfoort. De NVM (de Nederlandse Vereniging van Makelaars) is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed.
Een NVM makelaar biedt vele voordelen:

  • Een NVM makelaar is goed opgeleid en houdt zijn of haar kennis permanent op peil door bijscholing
  • Bij een NVM kantoor wordt uw huis altijd het eerst en op de juiste manier op Funda gepresenteerd
  • De NVM makelaar kent de markt en haar collega’s goed
  • Een NVM makelaar is verplicht een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten
  • Een NVM-makelaar adviseert over alle aspecten van aan- of verkoop. Heeft bouwkundig inzicht en is op de hoogte van de juridische haken en ogen.
  • Taxeert en geeft een goed beargumenteerd oordeel
  • Een NVM-makelaar beschikt over een enorme NVM-database met informatie. Hierdoor kan hij of zij uitstekend advies geven en onderbouwen.

Woning verkopen via Makelaar Amersfoort Helderinhuizen.nl

Op weg naar uw nieuwe droomhuis wilt u uw huidige woning te koop zetten. Dit gaat vaak gepaard met heel veel regelen en soms is het een emotionele aangelegenheid, waarbij u de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan NVM makelaarskantoor HelderinHuizen.nl u van dienst zijn.

Aankoopmakelaar Amersfoort

Schakelt u ons in om u te begeleiden bij de aankoop van uw huis, dan kunt u kiezen uit twee soorten diensten:

  • Wij begeleiden u bij het hele proces, of
  • Wij worden pas door u ingeschakeld als u het huis van uw dromen heeft gevonden.

Helderinhuizen.nl is uw aankoopmakelaar van Amersfoort.