Op weg naar uw nieuwe droomhuis wilt u uw huidige woning te koop zetten. Dit gaat vaak gepaard met heel veel regelen en soms is het een emotionele aangelegenheid, waarbij u de hele verkoop het liefst aan een vertrouwenspersoon over laat. Iemand die zorgt voor een nette afhandeling van alles wat er bij een verkoop kijken komt, op een integere manier. Hierbij kan HelderinHuizen.nl u van dienst zijn.

Doe-het-zelven gaat gepaard met grote risico’s. Dit weten we uit ervaring. Goedkoop is heel vaak duurkoop. En al hebt u een rechtsbijstand verzekering, deze dekt 7 van de 10 keer niet  de aansprakelijkheid die u heeft als u uw eigen woning verkoopt, of een huis aankoopt dat later een bouwval blijkt te zijn. Wij zijn hier voor verzekerd.

Wij zijn gecertificeerd als makelaar bij het Vastgoedcert. En lid van de NVM, de grootste en meest betrouwbare organisatie met Funda als koploper in de aanbieding van huizen. Wij zijn zowel beroeps- als bedrijfsaansprakelijk verzekerd.

turqhuis

Hoe gaan wij te werk bij de verkoop van uw huis:

Na een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunnen we u een onderbouwde waardeschatting van uw woning geven, samen met u bepalen wij daarna de verkoopstrategie. De combinatie van beiden is bepalend voor de waarde van uw woning.

Bouwkundige en juridische ondersteuning spreken voor zich, evenals de professionele onderhandelingen, bestemmingsplan onderzoek etc. Wat wij daar aan toevoegen als HelderinHuizen.nl is kennis van de markt en tijd en aandacht; speciaal voor u gereserveerd.

Alleen dan kunnen we u de beste professionele begeleiding bieden, met als resultaat dat u uw huis goed verkoopt én tevreden bent over onze dienstverlening.

Onze nazorg bestaat uit contact houden met onze klant, om te checken of alles nog steeds in orde is, of dat wij misschien nog kunnen regelen of oplossen. Gedurende het gehele traject houden wij de aandacht voor u: zijn er acties, dan houden we u op de hoogte, wilt u tijdens het traject iets veranderen, dan gaan we om de tafel en wijzigen de strategie. Wij zijn flexibel en veranderingen gaan wij niet uit de weg, integendeel, hierin zien wij kansen! Zijn er bijzondere wensen van uw kant, dan komen we daar doorgaans samen met een creatieve oplossing uit. Dit is voor ons de uitdaging: wij nemen alle zorg uit handen.

Voor ons betekent volledige service bij de verkoop:

 • Het opnemen van de woning en de vraagprijs bepalen
 • Samen met u bedenken we een strategie, op maat gemaakt
 • Het verzamelen van alle juridische en overige relevante vraagstukken
 • Foto’s worden door een professionele fotografe gemaakt. Een beeldende omschrijving van uw huis maken, geheel in overleg met u. Hier nemen wij veel tijd voor, de eerste indruk is belangrijk
 • Wij laten glossy brochures maken, er worden promotie visitekaartjes gemaakt en eventueel buurtmailingen rondgestuurd. We laten voor elk huis plattegronden maken.
 • Uw huis wordt geplaatst op funda en op onze eigen website
 • Wij gebruiken alle Social Media om uw huis te promoten: LinkedIn, Facebook en Twitter
 • Er komt een Te Koop poster of –bord in de tuin
 • We regelen de bezichtigingen met potentiële kopers
 • Onderhandelen met kandidaat kopers
 • Stellen de koopovereenkomst op met de bijbehorende correspondentie
 • Regelen met alle partijen de opleveringskeuring
 • En uiteindelijk zorgen we voor de verkoopoverdracht bij de notaris

wij bieden u een extra middel aan om uw huis te verkopen via de Social Media: Helpmee.kijkmijnhuis

 

Heeft u nog vragen? Bel ons 06-46402887